Logo

Week van de Kinderopvang

Van 9 tot 15 oktober 2023 is het 'Week van de Kinderopvang’. Een uitgelezen moment om iedereen die bijdraagt aan de kinderopvang extra hard te bedanken voor hun fantastische werk.

Met veel trots richten we de spotlight op de geweldige Sterkmakers in de Kinderopvang. Voor deze machtige mannen en vrouwen is geen taak te veel, of geen klus te groot om elk kinderhart te doen smelten. Van creatieve duizendpoot die in een handomdraai de speelhoek in een nieuw thema giet, van sympathieke en goedlachse verschijning die elk kind de warmste zorgen biedt, tot de handigste Harry die elke ochtend iedereen met de grootste glimlach verwelkomt.

Elk kind krijgt door deze Sterkmakers een warme start in het leven waarbij ze kunnen spelen, leren én groeien. Van de eerste voorzichtige stapjes, tot ze met vrolijke sprongen de wereld kunnen ontdekken. Hoera, dat verdient een applaus!

Naar aanleiding van de Week van de Kinderopvang kan je je kinderopvang laten schitteren en virtueel bedanken met een digitale complimentenbutton via https://www.opgroeien.be/bedankbuttons/weekvandekinderopvang